SINFONINEN VIINIJOOGA

Helsinki Sinfonietta Promener -juhlaviikko toi pimeneviin iltoihin aisteja hivelevän sinfonisen viinijoogan. Vastoin kaikkia odotuksia, sekä ihmisten mielleyhtymää klassisen musiikin vakavuutta kohtaan, haluasimme kävijöidemme saapuvan paikalle pilke silmäkulmassa. Tämän vuoksi Helsinki Sinfonietta lanseerasi sinfonisen viinijoogan, joka on miellyttävä ja erilainen aistikokemus keholle ja mielelle.

 

Viinijooga kestää noin tunnin, jonka aikana aisteja avataan elävän musiikin, makujen, sekä valojen kautta. Ammattitaitoisen joogaohjaajan opastuksessa tehdään kaikille sopivia liikkeitä ja hengitysharjoituksia, sekä nautitaan sinfonisesta äänen värähtelystä ja hyvästä viinistä.  Mukaan tarvitset vain rennot vaatteet, joissa sinun on helppo liikkua. Joogamatot löytyvät salista. 

 

Pääsylipun hinta on 25€ - tämän lisäksi jokainen osallistuja sai ostaa ja valita ravintola Bistro K:n valikoimasta mieleisensä viinin tai alkoholittoman vaihtoehdon! 

Sinfonisen viinijoogan Facebook-tapahtumaan pääset täältä.

 

JOOGAOHJAAJA NAOMI MEYRO

 

Naomi Meyro on 27-vuotias suomalainen, puoliksi intialainen joogaharjoittaja ja ammattiohjaaja. Hän on klassisen, traditionaalisen joogan oppinut, mutta siihen luovan ja kokeellisen kehotietoisuuden puolen yhdistämiseen pyrkinyt ohjaaja. Naomi on suorittanut kaksi joogaopettajakoulutusta; Klassinen Hatha jooga &Ashtanga Vinyasa.

 

Naomi on opettanut joogaa mm. Japanissa, Intiassa, Luxemburgissa, Saksassa, Italiassa ja Suomessa. Naomin lähestymistapa on rauhallinen mutta rento ja joustava; hän muokkaa tunteja aina sopivaksi paikalle saapuneen ryhmän mukaan.

 

Naomin Facebook-sivuihin pääsee tutustumaan täältä: https://www.facebook.com/ynaomiyoga/

Toteutamme sinfonista viinijoogaa myös tilauksesta yritysten asiakastilaisuuksiin, työntekijöiden virkistyspäiviin tai vaikkapa pikkujouluihin. Mikäli haluatte tilata orkesterimme tilaisuuteenne, voitte olla yhteydessä Helsinki Sinfoniettan tuottajaan: Essi Hoppari, essi.hoppari@hotmail.com

Helsinki Sinfonietta konsertoi säännöllisesti pääkaupunkiseudullamme ilahduttaen yleisöjä tiivistunnelmaisista kamarimusiikkikonserteista

suuriin sinfoniakonsertteihin, uutta musiikkia unohtamatta. 

SEURAA MEITÄ SOSIAALISESSA MEDIASSA >

#helsinkisinfonietta #hspromener

YHTEYSTIEDOT 

Helsinki Sinfonietta ry
Hakaniemenranta 12 C 61
00530 Helsinki

Puheenjohtaja

Niilo Myllynen

niilomyllynen@gmail.com