MEDIALLE

Tältä sivulta voit ladata orkesterin logot, valokuvat ja biografian.

Helsinki Sinfoniettan mediaviestintää hoitaa vastaava tuottaja Essi Hoppari. Mediapankkimme kuvia voi vapaasti käyttää Helsinki Sinfoniettaa koskevan toimituksellisen aineiston yhteydessä.

LOGOT

Lataa Helsinki Sinfoniettan logot:

Helsinki Sinfonietta, positiivi (png)
Helsinki Sinfonietta, positiivi 

 

Helsinki Sinfonietta, negatiivi (png)
Helsinki Sinfonietta, negatiivi

VALOKUVAT

BIOGRAFIA
 

Helsinki Sinfonietta (ens. Se Enseble) syntyi vuonna 2009 nuorten muusikoiden halusta soittaa yhdessä sekä elävöittää suomalaista musiikkikulttuuria tuomalla siihen uutta ilmettä ja intoa. Toteuttamalla konsertteja alusta loppuun nuorten omalla panoksella syntyy innostava ja ainutlaatuinen tunnelma, oli kyse sitten perinteisestä sinfoniaohjelmistosta tai ajan henkeä luotaavista kamarimusiikkiteoksista. Orkesterin toiminta perustuu tiiviiseen runko-orkesteriin tai kollektiiviin, jonka ympärille kerätään tarvittava kokoonpano konsertista riippuen. Orkesteria ovat alusta asti luotsanneet taiteellinen johtajamme Erkki Lasonpalo sekä Tampere Filharmonian ylikapellimestari Santtu-Matias Rouvali.

 

Syksyllä 2014 muusikkokollektiivimme oli korkea aika uudistua. Näkyvin uudistus on uusi nimi - Helsinki Sinfonietta. Nimenmuutoksen myötä kollektiivimme kasvoi orkesteriksi ja ensemblestä tuli sinfonietta. Myös orkesterin edessä tapahtuu muutoksia, kun kapellimestarin korokkeelle nousee jatkossa Erkin ja Santun lisäksi muita tulevaisuuden huippunimiä! Vastaisuudessa Helsinki Sinfonietta tarjoaa kuulijoille entistä tasokkaampia konserttielämyksiä tutulla tarmolla ja innolla.

Helsinki Sinfonietta konsertoi säännöllisesti pääkaupunkiseudullamme ilahduttaen yleisöjä tiivistunnelmaisista kamarimusiikkikonserteista

suuriin sinfoniakonsertteihin, uutta musiikkia unohtamatta. 

SEURAA MEITÄ SOSIAALISESSA MEDIASSA >

#helsinkisinfonietta #hspromener

YHTEYSTIEDOT 

Helsinki Sinfonietta ry
Hakaniemenranta 12 C 61
00530 Helsinki

Puheenjohtaja

Niilo Myllynen

niilomyllynen@gmail.com