Sinfonista viinijoogaa pimeneviin iltoihin

Helsinki Sinfonietta Promener 2019

Helsinki Sinfonietta tuo 10-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi Suomeen ainutlaatuisen ja monipuolisen kävelykonserttisarjan, joka toteutetaan urbaanissa kaupunkiympäristössä Helsingissä 25.- 30.11.2019. Helsinki Sinfonietta Promener pitää sisällään yhteensä viisi erilaista konserttia eri kokoonpanoilla, joita kaupunkilainen voi satunnaisesti pyörähtää kuuntelemaan tai kiertää läpi koko konserttisarjan.

 

Raikas kävelykonserttisarjamme alkaa siitä, että lähdemme liikkumaan tavoittelemaamme yleisöä kohti, pois klassiselle musiikille tavanomaisista konserttiympäristöistä. ”Promener” -sana tulee ranskankielestä ja tarkoittaa kävelemistä/kulkemista. 

 

Ensimmäisessä konsertissa päästään nauttimaan sinfonisesta viinijoogasta kaikilla aisteilla, jonka jälkeen elävöitämme kaupunkikulttuuria tuomalla kamarimusiikkikonsertteja rentoihin ravintolaympäristöihin. Konserttiviikko huipentuu juhlalliseen sinfoniakonserttiin Meilahden kirkossa, jossa kuullaan muun muassa Jani Kääriän hartaasti yleisön kuultavaksi odotettu kantaesitys The Distance of Love (Rakkauden etäisyys) sellokonsertosta. Kapellimestarina konserteissamme toimii Erkki Lasonpalo. Aikaisempina vuosina konserttimme on myyty loppuun Temppeliaukion kirkossa ja odotamme näin tapahtuvan myös tänä vuonna Meilahden kirkossa. 

 

Helsinki Sinfonietta Promener (ent. Se-Festivaali) on järjestetty vuodesta 2009 lähtien. Konserttisarja on viikon mittainen, jonka järjestää Helsinki Sinfonietta ry:n taiteellinen johtoryhmä yhteistyössä orkesterin tuottajan sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Kävelykonsertin ajatus lähti siitä, että haluamme viedä klassisen musiikin ihmisten luo, sinne missä he todella ovat. 

 

Helsinki Sinfonietta Promener-kävelykonserttisarja toimii mainiosti yleisön ja taiteen ammattilaisten kohtaamisen mahdollistajana kuin myös ammattilaisten kohtaamispaikkana, verkottajana ja ennen kaikkea helposti lähestyttävänä väylänä tutustua klassiseen musiikkiin. Helsinki Sinfonietta Promener haluaa kehittyä vuosittain tapahtumatuotannollisesta näkökulmasta, sekä monipuolistaa Helsingin konserttitarjontaa ja kehittää konserttien saavutettavuutta.

Helsinki Sinfonietta Promener -juhlaviikko tuo pimeneviin iltoihin aisteja hivelevän sinfonisen viinijoogan. Vastoin kaikkia odotuksia, sekä ihmisten mielleyhtymää klassisen musiikin vakavuutta kohtaan, haluamme kävijöidemme saapuvan paikalle pilke silmäkulmassa. Tämän vuoksi Helsinki Sinfonietta on lanseerannut sinfonisen viinijoogan, joka on miellyttävä ja erilainen aistikokemus keholle ja mielelle.

 

Viinijooga kestää noin tunnin, jonka aikana aisteja avataan elävän musiikin, makujen, sekä valojen kautta. Ammattitaitoisen joogaohjaajan opastuksessa tehdään kaikille sopivia liikkeitä ja hengitysharjoituksia, sekä nautitaan sinfonisesta äänen värähtelystä ja hyvästä viinistä. 

 

Mukaan tarvitset vain rennot vaatteet, joissa sinun on helppo liikkua. Joogamatot löytyvät salista. 

 

Myymme kahdenlaisia lippuja; viinin sisältävä pääsylippu, sekä pelkkä sisäänpääsy ilman juomaa. 

Tee arjestasi juhlaa ja käynnistä viikkosi ottaen aikaa itsellesi. Hankithan kuitenkin lippusi pian, sillä tähän ainutlaatuiseen sinfoniseen viinijoogaan mahtuu vain 50 joogaajaa. Liput tulevat myyntiin ma 28.11.2019.

 

Joogaohjaaja Naomi Meyro 

 

Naomi Meyro on 27-vuotias suomalainen, puoliksi intialainen joogaharjoittaja ja ammattiohjaaja. Hän on klassisen, traditionaalisen joogan oppinut, mutta siihen luovan ja kokeellisen kehotietoisuuden puolen yhdistämiseen pyrkinyt ohjaaja. Naomi on suorittanut kaksi joogaopettajakoulutusta; Klassinen Hatha jooga, Vinyasa & Ashtanga.

 

Naomi on opettanut joogaa mm. Japanissa, Intiassa, Luxemburgissa, Saksassa, Italiassa ja Suomessa. Naomin lähestymistapa on rauhallinen mutta rento ja joustava; hän muokkaa tunteja aina sopivaksi paikalle saapuneen ryhmän mukaan.

 

Naomin Facebook-sivuihin pääsee tutustumaan täältä: https://www.facebook.com/ynaomiyoga/

 

Toteutamme sinfonista viinijoogaa myös tilauksesta yritysten asiakastilaisuuksiin, työntekijöiden virkistyspäiviin tai vaikkapa pikkujouluihin. Mikäli haluatte tilata orkesterimme tilaisuuteenne, voitte olla yhteydessä Helsinki Sinfoniettan tuottajaan: Essi Hoppari, essi.hoppari@helsinkisinfonietta.com

Helsinki Sinfonietta konsertoi säännöllisesti pääkaupunkiseudullamme ilahduttaen yleisöjä tiivistunnelmaisista kamarimusiikkikonserteista

suuriin sinfoniakonsertteihin, uutta musiikkia unohtamatta. 

SEURAA MEITÄ SOSIAALISESSA MEDIASSA >

#helsinkisinfonietta #hspromener

YHTEYSTIEDOT 

Helsinki Sinfonietta ry
Hakaniemenranta 12 C 61
00530 Helsinki

Puheenjohtaja

Niilo Myllynen

niilomyllynen@gmail.com